Как да изберете обувките за абитуриентската си рокля? – 2 част

Вече открихте перфектната рокля за бала си, но нещо Ви липсва? А знаете ли, че в онлайн магазина на EGO Boutique можете да откриете голямо разнообразие от обувки и чанти?

Ние вярваме, че всяко момиче заслужва да се превърне в истинска принцеса и сме си поставили за цел да Ви помогнем да го реализирате.

В предната част на статията започнахме да Ви представяме кои модели обувки се съчетават добре с абитуриентските рокли. Днес ще продължим темата и ще Ви споделим още съвети как да създадете своята прекрасна визия.

Кои други модели са подходящи за бала?

Нашите дизайнери Ви съветват преди да изберете обувките да помислите дали искате роклята да привлича вниманието или се стремите към създаването на бляскава и завършена визия.

Обувки с дебело токче.

Независимо дали изберете сандали или затворени обувки, тези модели също може да притежават очарование и блясък. Те отново ще издължат силуета Ви и ще добавят нужните сантиметри, за да създадете перфектната визия.

В допълнение с това, дебелите токове са по-удобни и осигуряват по-добър баланс и стабилност. Идеални са за момичетата, които не носят редовно обувки на токчета.

Изберете обувки с неутрален цвят, когато искате роклята Ви да говори сама за себе си или бъдете смели и рискувайте с по-смел дизайн на обувките. Просто се уверете, че останалите аксесоари съвпадат по стил с тях и обединяват цялостната Ви визия.

Обувки със стъклени токчета.

Принцесите от приказките оживяват с нашите обувки със стъклени токчета. Това са не просто обувки, а една мечта, която се превръща в реалност. Тяхното бляскаво излъчване и елегантен дизайн пасват перфектно на рокли с различни дължини.

Това са обувки, които ще добавят много уникалност и стил във Вашата визия. Независимо дали очаквате да откриете принца на бала или той ще Ви придружи, не забравяйте да ги съчетаете и с подходяща чанта.

На какво друго да обърнете внимание?

След като вече сте избрали модела на обувките, следва да обърнете внимание на малките подробности. Стилът и дизайнът са само едни от тях. Съветът на дизайнерите е да се придържате към роклята и да не предавате индивидуалността си.

Вземете предвид и:

  • Номера на обувките – ако сте по-ниски, вероятно кракът ви също ще е по-малък. Това означава, че е добра идея да изберете обувки на платформа или на висок ток. По този начин ще увеличите височината си и ще създадете красив силует, който ще допълни цялостната Ви визия. По-високите момичета могат да избират между токчета и пантофки.
  • Ширината на крака – за тесните крака кръглите обувки стоят елегантно и стилно. За момичетата с по-широки крака, отворените сандали и моделите със заострени върхове стоят изключително красиво. Сандалите с каишки са универсален вариант, който пасва перфектно на всеки крак.

Надяваме се с последните си статии да сме Ви помогнали да се превърнете в звездата на Вашия бал. Не пропускайте да разгледате актуалните предложения в нашия онлайн магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one + eighteen =