За нас

За нас

Абитуриентският бал е не просто събитие, а един от най-важните дни в живота на всяко момиче. Това е момент на съзряване, на преход към женствеността и откриване на нова увереност в себе си. Затова и много девойки обвързват бала с незабравими емоции и възможност да сбъднат детските си мечти и да се превърнат в истински принцеси.


А перфектната визия започва с избора на АБИТУРИЕНТСКА РОКЛЯ.

 

Точно с това можем да Ви помогнем ние от магазин EGO Boutique. Ние се намираме в сърцето на град Варна от далечната 1997 година. Започнахме с мечтата да помогнем на много момичета да открият своята приказна рокля.

 

Създадохме сплотен екип, с който вярваме, че най-големия ни успех са доволните клиенти. Следвайки тази философия, вече години наред сме най-добрият магазин в град Варна за абитуриентски рокли.

 

Основната ни дейност е производство, внос и търговия с официални и абитуриентски рокли. Винаги избираме с голямо внимание материалите, с които ще работим. Залагаме не просто на най-качествените материали, а избираме най-подходящите за моделите ни.

 

С нашия екип вярваме, че  най-големия ни успех са доволните клиенти. Затова винаги избираме да работим с най-качествените материи. Стремим се роклите ни да са на достъпни цени от 150 до 750 лева, за да могат бъдещите абитуриентки да не се притесняват от цената.

 

С годините успяхме да надминем себе си и днес Ви гарантираме, че при нас ще откриете красиви и качествени рокли за Вашия абитуриентски бал.

 

Представители сме и на модна къща NINA NIKOS. Разширихме и продуктовия си асортимент с обувки, чанти и аксесоари. Обувките са български, много удобни и с удобни меки стелки.

 

Искате да съчетаете рокля с подходящи обувки и аксесоари? Търсите неповторима визия? Екипът на магазин EGO Boutique ще Ви помогне с професионални съвети и внимание към всеки детайл.

Защо да изберете нас

Поръчка

Бърза и лесна поръчка.

Доставка в цялата страна.

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки на стойност над 350 лв.

Свържете се с нас

При въпроси може да ни потърсите на посочените от нас телефони, както и на нашият email.