Как да изберете обувките за абитуриентската си рокля? – 1 част

Много момичета още от деца мечтаят за перфектния бал. Някои искат да подражават на своите любими принцеси и да очароват всички със своята приказна визия и блясък. Докато други предпочитат да очароват всички със своя дискретен и елегантен тоалет.

Едно е сигурно – балът е най-вълнуващият и запомнящ се момент в живота на всеки тийнейджър. Откриването на перфектната рокля е само първа стъпка към сбъдване на тази мечта. Следва да изберете бижутата и обувките, които също изпълняват важна роля за завършване на визията.

Да откриете перфектните обувки не е толкова лесно! Не може да влезете в първия магазин и да вземете който и да е модел с високи токчета. Важно е да ги съчетаете със стила на роклята и аксесоарите.

Ако се чувствате объркани, не се притеснявайте! В тази статия ние от EGO Boutique ще Ви запознаем със съветите на модните дизайнери.

Обувки тип „балерина” – пантофки.

Повечето момичета посягат към обувките с висок ток. Макар че изглеждат невероятно и удължават силуета, не всяка девойка се чувства комфортно с тях. Някои просто не могат да открият достатъчно стабилен чифт, а на други не отговоря на стила и ефекта, който търсят.

Не забравяйте, че балът е Вашият звезден миг! Трябва да се забавлявате и да се наслаждавате на вечерта, затова изберете своя комфорт. Все пак, най-вероятно ще прекарате вечерта на крак.

Ако не сте свикнали с високия ток, пантофките са добра алтернатива. Обувките тип „балерина” са по-добро решение за късите рокли, но могат да допълнят и дългите, стига роклите да не се влачат по земята и да Ви създават неудобство.

Друга добра алтернатива са кецовете с високи платформи. Те трябва да бъдат внимателно подбрани, за да пасват на роклята Ви и да не бягат от цялостната Ви стилистика. С тях ще можете да издължите малко силуета.

Обувки с тънко токче и каишки.

Този модел е отличен избор за момичетата, които са свикнали да бъдат на високо. Обувките с каишки са добро решение, ако кракът Ви е по-слаб и се притеснявате, че има опасност да се изхлузят, докато танцувате. С тях ще се чувствате много по-сигурни и стабилни.

Неутрални цветове като черно, бежово и сребристо може да се съчетаят с рокли в класически и ярки тонове. Друга добра идея е да изберете контрастен нюанс и обувките да бъдат по-различен акцент в тоалета Ви.

С това ще завършим първата част на нашата статия. Не забравяйте, че в нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от обувки и чанти, подходящи за всяка визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − 19 =