ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

на стоки от онлайн магазин www.abiturientskirokli.com

Всеки потребител има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта.

Право на връщане и замяна

Купувачът има право да върне или замени закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата, на която е доставена до предварително посочения от него адрес.

За целта е необходимо да попълни формуляра ни за връщане и замяна,а след това да го изпрати на следния имейл адрес: info@egoboutique.com

Условия за връщане

Върнатата стока трябва да бъде в изряден търговски вид, да не е носена, прана, гладена или скъсана, без странични миризми (от кремове, парфюми или цигарен дим) и с всички налични етикети. Към пратката със стоката трябва да бъдат приложени задължително:касова бележка и попълнен формуляр за връщане и замяна по наш образец.

Стоката трябва да бъде върната към нас чрез куриерска фирма Еконт като разходите за доставката се поемат от клиента.

Адресът за връщане на стоката е следният:

гр. Варна  ул.“27 юли“

Ego Boutique си запазва правото да не приемe върнати стоки, ако те не отговарят на описаните по-горе условия. В тези случаи изпращаме обратно към клиента стоките, а  разходите за доставка ще са за негова сметка.

Условия за замяна

При необходимост от замяна на закупен от клиент артикул са възможни следните варианти:

  • Замяна за същия модел артикул, но с различен размер.
  • Замяна за друг артикул на същата стойност или по-висока, като клиентът доплаща разликата във втория случай. Своевременно ще информираме клиента за размера на необходимото доплащане.
  • Замяна за друг артикул на по-ниска стойност, като разликата в цената не се възстановява на клиента.

Възстановяване на суми

Стойността на върнатата стока се възстановява на клиента по банков път при спазване на разпоредбите от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни от получаване на върнатата стока.

EGO Boutique не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за връщане и замяна или при забавяния от страна на куриерските фирми, от които може да произтече забавяне в срока за възстановяване на суми към клиента.

До АЛФА М 71 ООД с адрес на управление: гр. Варна  ул.“Иван Аксаков“ 7 ЕИК 203505853, 

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 От ……………………………………………………………………………………………………

/името на клиента/

……………………………………………………………………………………………………….

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам  изцяло или отчасти от сключения от мен онлайн договор за покупка на следните стоки:

Номер на поръчката:……………………………………………………………….

Продукт/и, които желая да върна ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

описание на продуктите – име, размер, цвят, количество/

Причина за връщането:…………………………………………………………………….

Желаете да замените върнатата стока или да Ви бъде възстановена сумата?

Желая да ми бъде възстановена сумата

Желая да заменя закупената стока за:

IBAN: ………….. Титуляр: ……………. Обслужваща банка: ………………….. Дължима сума: …………………..

  Име на новия артикул: ………….. Размер: …………….. Количество: …………………..

*Важна информация за връщане на стоки:  Продуктите, които се връщат трябва да са неизползвани, в добър търговски вид и запазена  оригинална опаковка.   При връщане по куриер клиента е длъжен да осигури опаковка, която да предпазва продукта,  да не се лепят товарителници, етикети и тиксо директно по оригиналната опаковка .

*Стоката/стоките следва да бъдат изпратени на следния адрес за сметка на клиента: гр. Варна,ул.“27 юли“, офис на еконт ,Алфа М 71

……………….                                                                             …………………………….

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или да замени дадена стока, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача.

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която търговецът получи обратно стоките, той възстановява всички суми, получени от потребителя, с изключение на  разходите за доставка.