ТЕНДЕНЦИЯ ПРИ АБИТУРИЕНТСКИТЕ РОКЛИ ПРЕЗ 2021 Г.

Абитуриентският бал е специален и вълнуващ момент от живота на всяко момиче.Именно затова приготовленията започват от рано.Вашето вълнение е и наше, и ние екипът на магазин“EGO BOUTIQUE“ съпреживяваме бурните Ви емоции в избора на абитуриентска РОКЛЯ. Ние знаем колко важни са за Вас перфектната визия и безупречният силует!

Кой е цветът на 2021-та година, кой е модерният силует за рокля вълнува всяка една от Вас.

Тази година отново властва вечното огнено червено,класическото тъмно синьо,нежната пудра,смелите злато и сребро! Синьото и червеното са  едни от цветовете, които винаги ще бъдат актуални! Те изразяват елегантност,финес и нюх за изтънченост!

За момичетата абитуриентския бал е като приказка, изпълнена с магия. Това е денят, в който те се превръщат в принцеси, обличат мечтаната рокля,чувството е неописуемо! За да бъде неотразимо всяко момиче в празничния ден, водеща роля има РОКЛЯТА!

Тазгодишните тенденции залагат на РОКЛЯ с изчистен силует,с V – образно деколте, което насочва погледа към талията и деликатно оформя бюста,вечният гол гръб, който да разчупи модела,РОКЛЯ тип „русалка“ или тип“принцеса“.Платовете са разнообразни-френска тафта, дантели с флорални мотиви или 3D цветя,платове с интригуващ и загадъчен блясък,френски тюл.За по-смелите абитуриентки са естествените пера и брокатените дантели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + seventeen =