Нова година – нова колекция абитуриентски рокли

За повечето момичета завършването на 12 клас и абитуриентският бал са незабравими мигове, които носят много вълнения. Някои мечтаят да бъдат принцесата на бала и обръщат внимание на всеки малък детайл – от избора на рокля до грима и прическата. Докато други се фокусират върху най-важната част от подготовката – абитуриентската рокля.

В тази статия ще Ви споделим на какво трябва да обърнете внимание при избора на абитуриентска рокля и ще Ви представим нашата нова колекция – над 350 нови абитуриентски рокли, обувки и чантички.

Останете верни на себе си.

Запомнете – Вашите познати, приятели и роднини няма да отидат на бала вместо Вас. Затова не се примирявайте с абитуриентска рокля, която не харесвате. Това може да развали вечерта Ви. Изберете модел, който отговаря на Вашите предпочитания и стил. Така ще се чувствате зашеметяващо и ще си прекарате незабравимо.

Изберете рокля, която подчертава тялото Ви.

Обърнете внимание на типа на Вашето тяло и формата  на лицето. Заложете на модел, който не само Ви стои добре, но и приляга перфектно на Вашата фигура. Така не само ще имате свобода да се движите, но и ще изглеждате много по-добре.

Разгледайте нашата нова колекция.

Специално за Вас – бъдещите абитуриентки, ние от EGO Boutique създадохме нашата нова колекция 2021/2022. Още по-прекрасна и цветна от миналогодишна. В нея ще откриете някои от любимите Ви модели, но допълнени от НОВИ цветове, детайли, кройки и дизайн.

Не губете повече време! Разгледайте нашата нова колекция в сайта ни или заповядайте в магазина ни в град Варна на познатия адрес – бул. „Княз Борис I“ №5.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 16 =