За нас

Един от най-важните дни в живота на всяко момиче е АБИТУРИЕНТСКИЯ БАЛ. Това е страхотен момент, преход към женствеността, начин да повярваш в себе си.

Най-вълнуващият момент е изборът и покупката на АБИТУРИЕНТСКАТА РОКЛЯ.
Голяма част от емоцията около абитуриентския бал се състои именно в избора на абитуриентска рокля. В това да се облечеш официално и различно. Да си единственна и неповторима.

Магазин „EGO“ работи за вас от 1997 година. Основната дейност на фирмата е производство,внос и търговия на официални и абитуриентски рокли.С течение на времето станахме и представители за гр.Варна на водещи производители на абитуриентски обувки,чанти и аксесоари.

Всичките ни клиенти са очаровани от голямото разнообразие на абитуриентски рокли,обувки,чанти и бижута.Нашият екип вярва,че най-големия успех,който можем да постигнем са доволните клиенти.

Благодарение на тях вече 13 години сме най-добрия магазин във гр.Варна за абитуриентски рокли. Към всяка рокля предлагаме подходящите обувки,чанта и бижута.

Работим с много качественни материи-шифон,тафта,органза,коприна, като се стремим роклите ни да са на достъпни цени от 150 лв. до 600 лв. Изпълняваме и индувидуални поръчки по модел на абитуриентката.

Дизайнерката на фирмата Мария Илиева ще сътвори уникална рокля за всеки клиент.

Магазин „EGO “ се намира в центъра на град Варна с адрес бул.“Кн.Борис I“ N 5.
Тел. +359 878 700667 и +359 895 626377

За контакти с нас