Балът: 10 съвета да изберем подходяща рокля

Всяко момиче си мечтае за деня и ноща на нейния абитуриентски бал. Подготвянето за тази вечер може да отнеме седмици, дори и месеци. Ако ви предстои абитуриентски бал или какъвто и да е друг бал тази статия ще ви помогне да спестите пари, малко време и може би да подобрите външния си вид.

Всичко трябва да е идеално и направено точно по вашите собствени желания. Все пак това е вашата вечер . Вашата кола, прическа и грим са изключително важни. Но има едно единствено нещо, което се откроява пред останалите по важност – и това е роклята. Балната рокля е черешката на тортата, и повече от всяко едно отделно нещо, точно тя определя какъв ще бъде края на вечерта. Тук няма място за никакви грешки.

Няма значение кой ще плати роклята, важното е да се обикалят магазините преди да се вземя някакво крайно решение. Освен цената, която сте определили – ти (или твоите родители) има и още няколко фактора, които трябва да обсъдите, когато избирате рокля. Цвета, дължината, материята, стила и цялостния вид е това, което ще направи роклята ви уникална.